Termeni si Conditii

1. Termeni generali

erp.optictotal.ro include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame si constituie ìcontinutulî site-ului mentionat, care este proprietatea companiei Optictotal SA.

Optictotal SA isi rezerva dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe erp.optictotal.ro.

Totodata, Optictotal SA poate limita accesul la site sau la anumite faclitati din site, poate aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

2. Utilizarea continutului site-ului

Informatiile prezente pe erp.optictotal.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul Ñutilizatorî al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Puteti copia si tipari continutul site-ului erp.optictotal.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul erp.optictotal.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat.

Utilizarea site-ului erp.optictotal.ro presupune acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare.

Nu sunt permise:

- modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, afisarea sau modificarea continutului erp.optictotal.ro fara obtinerea acordului prealabil al S.C. Optictotal S.A;

- indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor al erp.optictotal.ro asupra continutului acestuia;

- reproducerea continutului erp.optictotal.ro si trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informatiei;

- preluarea, prelucrarea, reproducerea si folosirea informatiilor obtinute prin intermediul www.erp.optictotal.ro in scopuri comerciale.

Este interzisa orice utilizare a continutului erp.optictotal.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected].

3. Drepturi de autor

Continutul erp.optictotal.ro este proprietatea S.C. Optictotal S.A si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand erp.optictotal.ro, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul scoalainformala.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor S.C. Optictotal S.A.

4. Inregistrare, parole, responsabilitatea utilizatorilor

Accesul la scoalainformala.ro este liber.

Accesul utilizatorilor la anumite sectiuni ale scoalainformala.ro este protejat de o parola. Nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.

Pentru optiunea ÑLogin/Inregistrareî, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact.

Formularele de inregistrare vor contine informatii detaliate ale utlizatorului, cum ar fi numele complet, adresa de domiciliu, adresa de resedinta, telefon, adresa email, alte date de contact.

Pentru a evita ca persoane neautorizate sa aiba acces la informatiile dumneavoastra personale, va recomandam sa nu dezvaluiti parola, sa bifati ÑLog offî ori de cate ori incheiati sesiunea protejata pe site-ul scoalainformala.ro si sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat, la finalul navigarii dumneavoastra pe site.

Este interzisa partajarea de catre utilizatori a datelor lor de acces (username si parola) in contul erp.optictotal.ro.

Site-ul erp.optictotal.ro nu permite accesul mai multor utilizatori (cu aceleasi date de acces) la continutul sau.

In cazul in care apar astfel de situatii, erp.optictotal.ro isi rezerva dreptul de a suspenda accesul utilizatorului respectiv.

5. Informatiile oferite prin intermediul site-ului & protectia datelor cu caracter personal

Completarea formularului de inscriere este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice. S.C. Optictotal S.A nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de inscriere.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a Regulamentului General privind Protectia Datelor (EU GDPR 679/2016), S.C. Optictotal S.A are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea erp.optictotal.ro si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii ìContactî din site.

Scopurile in care S.C. Optictotal S.A poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite sunt asociate promovarii si/sau comercializarii serviciilor si/sau produselor S.C. Optictotal S.A, cum ar fi:

- evidenta calitatii de Ñmembruî a utilizatorilor erp.optictotal.ro;

- procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorilor erp.optictotal.ro;

- oferirea de alte produse si/sau servicii catre dumneavoastra;

- facturarea serviciilor si produselor oferite de catre S.C. Optictotal S.A;

- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre utilizatori;

- realizarea de studii de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor oferite prin inetrmediul erp.optictotal.ro;

- contactarea utilizatorilor (prin posta, e-mail, fax, mesaje text, telefon) in legatura cu produse si servicii apartinand S.C. Optictotal S.A sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru utilizatori (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa de a nu fi contactat in acest sens);

- inregistrarea informatiilor dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor sau alte programe similare.

Drepturile utilizatorilor:

a. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 si/sau GDPR;

b. sa solicite incetarea prelucrarii datelor sale personale;

c. sa solicite incetarea expedierii de mesaje promotionale.

Orice notificare din partea utilizatorului se va semna, data si trimite, prin e-mail sau in scris, catre S.C Logticnet Solution S.A.

In situatia in care utilizatorul solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal, accesul la o parte din continutul erp.optictotal.ro va fi automat restrictionat, deoarece acesta nu poate functiona fara prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorului.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul erp.optictotal.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza aceasta, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va conduce la cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Site-ul erp.optictotal.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor site-ului, pe care o vom oferi catre terte persoane sau catre site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre niciun utilizator individual.

6. Optiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la erp.optictotal.ro, prin intermediul link-ului de dezabonare continut in e-mail. Dezabonarea de la newsletter se face online, trimitand solicitarea de dezabonare prin intermediul formularului de feedback, accesibil pe site dupa logare.

7. Limitarea raspunderii

S.C. Optictotal S.A nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor erp.optictotal.ro;

- acces neautorizat la datele utilizatorului;

- declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor erp.optictotal.ro;

- achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute prin/de pe erp.optictotal.ro;

- orice alte probleme legate de serviciile oferite de erp.optictotal.ro.

In conditiile in care considerati ca un anumit material aflat pe site, postat de catre terti sau utilizatori, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa [email protected].

Site-ul erp.optictotal.ro este oferit in aceasta forma fara alte garantii. S.C. Optictotal S.A nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale erp.optictotal.ro sau ale continutului acestuia.

8. Drept aplicabil

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti din Bucuresti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului erp.optictotal.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea erp.optictotal.ro de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

9. Suspendarea accesului

Site-ul erp.optictotal.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

10. Schimbari ale site-ului

Site-ul erp.optictotal.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, erp.optictotal.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe erp.optictotal.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care erp.optictotal.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului erp.optictotal.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Site-ul erp.optictotal.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, erp.optictotal.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

11. Aprobarea comentariilor

Site-ul erp.optictotal.ro isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului avut in vedere de site, sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de erp.optictotal.ro este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma erp.optictotal.ro, daca acestea nu sunt aprobate.

De asemenea, utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii erp.optictotal.ro a niciunui fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea erp.optictotal.ro, mesaje de tip Ñjoc piramidalî sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

12. Modificarea prezentei sectiuni de termeni si conditii

Site-ul erp.optictotal.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, erp.optictotal.ro va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dumneavoastra de utilizator al erp.optictotal.ro si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dumneavoastra de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

13. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, codul numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, seria pasaportului, numarul de telefon, adresa de e-mail sau orice alta data de identificare a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site-ul erp.optictotal.ro, prin posta electronica sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Va multumim!